Ochrana osobných údajov

Uživatelia zaregistrovaný na našom partnerskom portáli eshop.domcigar.sk udelili svojou registráciou prevádzkovateľovi MY & MI s.r.o., Stará Vajnorská 3A, 083 04 Bratislava, IČO: 31345671 (ďalej len: „prevádzkovateľ“) v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) a čl. 7 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov pre účel: nákup cez partnerský portál eshop.domcigar.sk, poskytnutie zliav a výhod pre fyzické osoby - verných zákazníkov, a to v rozsahu:

  • meno a priezvisko, bydlisko, e-mailová adresa, dátum narodenia, telefónne číslo,
Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov bol slobodne daným, konkrétnym, informovaným a jednoznačným prejavom vôle uživateľa, ktorý bol udelený na obdobie 1 roku od ukončenia členstva, resp. vymazania účtu na partnerskom portáli eshop.domcigar.sk. Po uvedenej lehote budú osobné údaje uživateľa mechanicky zlikvidované (skartované) a nebudú ďalej spracúvané v žiadnej databáze.
Pred udelením súhlasu bol uživateľ informovaný o nasledujúcich skutočnostiach:
  • jeho osobné údaje nebudú poskytované príjemcom.
  • jeho osobné údaje, ktorých poskytnutie je dobrovoľné, budú uchovávané počas obdobia platnosti súhlasu a nebudú spracúvané na žiaden iný účel, než na ten, na ktorý boli získané.
  • ako dotknutá osoba má právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k svojim osobným údajom, ktoré sa ho týkajú, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, ako aj právo na prenosnosť údajov.
  • v odôvodnenom prípade má ako dotknutá osoba právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.
  • zaregistrovaný uživateľ zobral na vedomie, že cezhraničný prenos jeho osobných do tretej krajiny sa neuskutočňuje.
  • zaregistrovaný uživateľ zobral na vedomie, že nedochádza k automatizovanému rozhodovaniu, vrátane profilovania.

Svoje právo kedykoľvek odvolať súhlas, a to aj pred uplynutím doby, na ktorú bol tento súhlas udelený, môže zaregistrovaný uživateľ ako dotknutá osoba uplatniť nasledujúcimi spôsobmi:
  • emailovou žiadosťou zaslanou na adresu domcigar@domcigar.sk,
  • telefonicky +421 2 206 209 01 alebo
  • zaslaním písomnej žiadosti na adresu sídla prevádzkovateľa s uvedením textu „GDPR - odvolanie súhlasu“ na obálke.
Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.
V prípade akýchkoľvek otázok súvisiacich s ochranou Vašich osobných údajov vrátane uplatnenia Vašich práv v zmysle Nariadenia a zákona o ochrane osobných údajov Vás prosíme, aby ste nás kontaktovali na emailovej adrese domcigar@domcigar.sk.

(Kód: )

Navigácia

Domcigar.sk Akcie Cigary
  • i Pre prezeranie tejto kategórie musíte byť prihlásený.

Cigarky
  • i Pre prezeranie tejto kategórie musíte byť prihlásený.

Fajky
  • i Pre prezeranie tejto kategórie musíte byť prihlásený.

Fajkový tabak
  • i Pre prezeranie tejto kategórie musíte byť prihlásený.

Príslušenstvo